2014-02-28 15:41:15• hírek • Kocsis Zoltán

Jobbik lakossági fórum vasárnap Szatmárnémetiben

Vasárnap Szatmárnémetiben mutatkozik be a Jobbik Magyarországért Mozgalom erdélyi képviselőjelöltje. Az eseményre egy lakossági fórum keretein belül kerül sor.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom 2003-ban alakult párttá az 1999-ben elsősorban egyetemistákból megalakult Jobboldali Ifjúsági Közösség alapjaira támaszkodva. Fajsúlyos politikai formációvá elsősorban a 2009 európai parlamenti választások, majd a 2010-es országgyűlési választásokat követően vált. Előbbin a szavazók 14,77%-ának, utóbbin pedig 16,67%-ának a voksát kapták meg. Ennek következtében a párt 47 képviselője ül jelenleg a magyar országgyűlésben.

Az egységes nemzetben gondolkodó értékelvű, konzervatív párt radikális nemzeti és keresztény elveket követ. A baloldal fokozatos szétesését követően sokak szerint jelenleg a Jobbik a legjelentősebb ellenzéki párt Magyarországon - a közelgő választásokon ezt szeretnék igazolni.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom igyekszik felmérni az erdélyi magyarság problémáit, gondjait, ezért március 2-án 14.30 órai kezdettel lakossági fórumot szervez Szatmárnémetiben, a Szabadság-tér 19. szám alatt található DAEMI étteremben. Az eseményen tiszteletét teszi a mozgalom alelnöke, Gyüre Csaba és Szávay István országgyűlési képviselő. Ugyanakkor az érdeklődők megismerhetik a Jobbik erdélyi parlamenti képviselőjelöltjét, Erdély Bélát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: